Booking

mikeSiden min debut i 2007 har jeg været ude at læse op eller blive interviewet til forskellige arrangementer, både alene og sammen med andre. Se en oversigt over tidligere og kommende arrangementer i kalenderen på denne side.

Er du interesseret i at booke mig, bedes du kontakte mig via kontaktsiden. Jeg optræder i flere forskellige sammenhænge:

  • Oplæsning – af mine romaner, noveller eller digte.
  • Spoken word – med elektronisk musik. I samarbejde med musiker Jon Auring Grimm læser jeg uddrag fra mine romaner, mine digte samt nogle kortprosatekster. Vi har tidligere optrådt sammen til bl.a. Kulturnatten i København samt festivalen Kbh Læser for såvel voksne som børn og unge. Læs mere her >>
  • Samtale – om en eller flere af mine bøger, hvor arrangøren stiller med interviewer (jeg hjælper gerne med forslag til anmeldere e.l., der kan være relevante at kontakte).
  • Poesien som motionscenter for prosaen – samtale og oplæsning sammen med Einar Már Guðmundsson med udgangspunkt i vores seneste digtsamlinger. Vi har tidligere optrådt sammen til bl.a. BogForum og kan bookes til arrangementer i hovedstadsområdet, foreløbigt begrænset til første kvartal af 2020.
  • Humor i litteratur – samtale med Nanna Goul om vores bøger Sort hund og Privat skov. Vi interviewer hinanden om bøgerne, læser lidt op og samtaler herefter om brugen af humor og ironi i litteratur. Vi har tidligere optrådt sammen i boghandlere og på biblioteker rundt omkring i landet.
  • Soloforedrag – om mit forfatterskab.

Varigheden kan variere mellem alt fra ti minutter til halvanden time. Honorar efter aftale.