Anmeldelser og anbefalinger af “Missionær”


Han vendte ryggen til den smalle litteratur og blev en af de mest anmelderroste krimiforfattere herhjemme (…) Torben Munksgaard er tilbage med en ny historie efter at have afsluttet sin fremragende trilogi. Den velskrivende forfatter, der forlod lyrikken og den smalle litteratur for at hellige sig krimien, stiller som altid store krav til sin læser. Og føjer i vanlig stil interessante iagttagelser om tiden til sin fortælling. (…) Han leverer også et litterært produkt, der med fantasi, fornyelses-energi og fortælleglæde inviterer til aktivitet i både smilemuskler og hjernevindinger.
– Jyllands-Posten

Fantasifuld, unik og meget medrivende roman, der får læseren til at skraldgrine samtidig med, at den sætter fokus på mange af tidens samfundsaktuelle emner. Bogen er utrolig godt skruet sammen med et væld af overraskelser og er meget velskrevet. En rigtig god læseoplevelse!
– Lektørudtalelse

Den er fremragende, begavet og morsom. Tilliden til læsernes åndsevner og forudsætninger er imponerende og livgivende.
– Henrik Palle

(ud af 5) Elsker Torben Munksgaard. Han er en sprogekvilibrist af rang. Det er en udsøgt fornøjelse at læse hans bøger (…) Han er så god til komme ind bag personerne og beskrive deres personligheder på den mest finurlige måde.
– Drustrups Bogblog