Munksgaard Kommunikation

typewriter-726965_960_720

Står jeres Facebook-profil stille? Eller har teksterne på jeres hjemmeside brug for en opstrammer, men ressourcerne rækker ikke til at hyre et dyrt bureau eller en fast medarbejder? Lad Munksgaard Kommunikation klare teksterne, så I kan koncentrere jer om alt det andet.

Ofte er det jo sådan, at mindre virksomheder ikke har budget til at ansætte en kommunikationsmedarbejder, tekstforfatter, webredaktør eller Facebook-ansvarlig på fuld tid – og andre gange har man blot brug for arbejdskraft til enkeltstående opgaver. I begge tilfælde kan løsningen være at engagere en medarbejder på freelance- eller projektbasis.

Tekstforfatter til rimelige priser
Munksgaard Kommunikation tilbyder hjælp til alt fra udvikling og drift af profilsider på sociale medier til usability-optimering og tekstforfatning af hjemmesider, nyhedsbreve, artikler, brochurer m.m.m. – uden at det koster kassen! Mine timepriser ligger væsentligt under det normale for fx tekstforfattere. Startprisen er således 550 kr./time, og rabatter forhandles gerne ved større opgaver.

Digital kommunikation der vinder tillid
Jeg er uddannet cand.it. med over ti års erfaring inden for digitale medier. Ud over Facebook har jeg erfaring med nyhedsbreve, web, SEO og mobilapps, og med en baggrund i bl.a. Kræftens Bekæmpelse har jeg et bredt kendskab til tillidsskabende kommunikation og krisehåndtering på Facebook samt daglig drift og afvikling af digitale kampagner. Foruden at skabe øget kendskab og engagement har de kampagner, jeg har været projektleder på, vundet en række priser i perioden 2012-14:

  • Sociale Medier Prisen i 2012
  • Rambuk-prisen i to kategorier i 2014
  • Advertising Effectiveness Award i 2012 og 2013
  • Creative Circle i 2012 (sølv i én kategori) og 2014 (guld i tre kategorier)
  • Auroraprisen i 2012
  • Danish Internet Awards i to kategorier i 2014.

Jeg skriver et fejlfrit dansk og har i flere sammenhænge fungeret som korrekturlæser. Billedredigeringen i Photoshop står jeg også gerne for, ligesom jeg kan sætte sider op i jeres cms, hvis der er behov for det.

Interesseret i at høre mere? Send en besked til mig >>